Holdkamp mod Bornholm

Vi vandt 5-3 og kan vel næppe rykke ned (mangler ½ point for at være sikre). Lars kigger sikkert spillene igennem, så I hører mere. Han fik i øvrigt ligesom den nybagte far (stort tillykke til Rasmus!) en hurtig remis. Afgørende var det også, at Søes i en lidt ulden stilling fandt et matangreb, som modstanderen aldrig fandt et modtræk mod, ligesom John K. reddede sig ud af en noget betænkelig stilling.

Efter sidste års succesrige come back har denne turnering været noget af en kold douché for mig. 0/3 i partier, hvor jeg stod til mindst 2, men smed det hele omkring træk 30, afløstes af et parti, hvor jeg efter at have spillet risikabelt i åbningen, kunne være blevet hårdt straffet. Men så smed min modstander en officer i gylletanken og jeg fik et materielt overtag, som lige præcis vandt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *