Gribskovmesterskabet 2016 – de tørre tal

Efter 7- og sidste runde i går har den fede dame sunget og det er på tide at gøre status over Gribskovmesterskabet 2016.

Vinder og dermed med ret til at titulere sig selv GM det næste år er Lars Erik Linderod, med Martin Noer på en lige så flot 2. plads.

Vinder af gruppe 2 blev Tommy Pedersen der med 6,5/7 var flyvende mens Jesper Stuhr var næsten lige så flyvende på 2. pladsen. med 6/7.

Ratingpræmien tilfalder Morten M. Jensen der med et plus på 81 ratingpoint nu kan bruge de varme somemrdage på at konsumere Nimzowitchs “Mit System” samt “Mit System – Praksis”.

Rating +’er var der til:

Vinni
Niels Jørgen
Morten
Fischer
Jesper

Og så lykkedes det mig alligevel at jinx’e 50% af dem jeg havde lovet ikke at jinx’e…jeg havde sagt til Mads at hvis han vandt over Viggo ville han ryge over 1700, men mit dårlige syn gjorde at jeg ikke havde læst den forventede score korrekt og elevatoren stoppede kun ud for 1699 – beklager!

Til gengæld er det ret sikekrt at vi kan byde Lars velkommen tilbage i de voksnes rækker, for med de 30 ratingpoint der blev vundet i Allerøds klubturnering, krydret med de 18 ratingpoint der blev vundet i Gribskovmesterskabet kan ikke engang jeg ødelægge at det danske tal igen er over 1900!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *