Sæsonstart og ny mester i lynskak

En sæsonstart der lå 14 dage tidligere end normalt betød at en del stadig ferierede og derfor var vi 13 til bords da sæsonen blev skudt i gang. Flink som jeg er valgte jeg ikke at forsvare mit mesterskab fra sidste år, og 12 spillere gik i gang med en alle mod alle for at finde en ny lynmester mens jeg agerede turneringsleder (Læs: jeg sad og så Sinquefield Cup og noterede resultater!).

Jeg havde inviteret klubbens gamle medlem Lasse Hagstrøm med da han er lynhaj og nyansat læringskonsulent i Dansk Skoleskak.Og man kan vel godt sige han levede op til sit ry, for med 11/11 blev han en temmelig suveræn mester – tillykke med det 🙂

Markus erobrede 2. pladsen på bedre korrektion end Lars.

Tags :

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *