Klubmesterskabet efter 4. runde

Rasmus er en travl herre for tiden, og Lars er ikke tilmeldt KM. Så jeg vil forsøge at summere op fra 4. runde og til mesteren er fundet. Alle deltagere opfordres til at lægge gode partier ind på hjemmesiden, alternativt sende partiet til min mail sterhard@email.dk, så vil jeg kommentere og lægge op.

En del udsatte partier betyder, at stillingen er ret uoverskuelig p.t. Det er dog allerede klart, at vores to unge himmelstormere, Mads og Markus med hhv. 3,5 og 3 af 4 er seriøse kandidater til titlen. Jesper er med 3 points også stærkt på banen, blandt andet efter en sejr over undertegnede, hvor han -ukorrekt- ofrede en officer, men gendrivelsen fandt jeg ikke. Fritz13 var naturligvis kun 2 minutter om det!

John K. er overraskende nok remispølsen i denne turnering, men med 2,5 bider han knægtene i hasen, ligesom flere andre kan komme med i opløbet, hvis de vinder deres udsatte partier.

 

Steen Just

2 thoughts on “Klubmesterskabet efter 4. runde

    • Author gravatar

      Det er en blandt flere charmer ved at spille mod et menneske i kød og blod i stedet for en computer; det gælder ikke om at spille korrekt, men om at spille sjovt samtidig med, at man spiller lidt mindre ukorrekt end sin modstander ?.

    • Author gravatar

      Den 11. oktober blev et par af de udsatte partier afviklet, mens et par yderligere er spillet privat. Derfor er stillingen n mere overskuelig. 1. Mads 3.5 2-5: Markus, Jesper, Finn og Steen 3. Niels Jørgen og Lasse kan også nå 3, hvis de vinder hhv. 1 eller 2 udsatte partier.6-7. John K. og Eilif 2,5. Reelt kan alle de nævnte vinde mesterskabet, mens det øvrige felt næppe kan nå helt til tops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *