Hillerød Byturnering 2016

Intet nyt er som regel godt nyt – i dette tilfælde er det ikke helt sandt, for  bortset fra Morten kan ingen af os være tilfredse med vores præstation.

Steen, Viggo og jeg forsvarer farverne i B1, Steen har klaret sig bedst med 3 point indtil videre, men jeg tror ikke han er tilfreds – der har været stillinger til mere. Viggo og jeg har 1 1/2 point og hvor Viggo har været uheldig, gennemspil partiet mod Søren Nygaard der blev tabt på tid, så har mit eget spil været katastrofalt, specielt de sorte åbninger har været hovedrystende.

Schjølin og Morten huserer i B4, hvor Schjølin har 1 point trods godt spil, derimod fortsætter Morten takterne fra Gribskovmesterskabet og er inden sidste runde på en delt 2. plads og med udsigt til at score minimum 104 ratingpoint og komme over 1200 i rating 🙂

1 thought on “Hillerød Byturnering 2016

    • Author gravatar

      Ja, du har ret i, at jeg ikke kan være tilfreds med scoren. Det fremgår også af mit indlæg om turneringen, som jeg opdaterede i går. Morten har spillet bedre, end vi er vant til, og så må vi håbe, at han tager en pind mere og får en fortjent præmie. Viggo er nok den, der bedømt på mulighederne, må være mest indebrændt. Mod mig missede han først en fortsættelse til +.2.35 ifølge Fritz, dernæst undveg han omhyggeligt en trækgentagelse – og blev sat mat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *