Computertræk

I mangel på helstøbte partier fra igangværende turnering i Hillerød, giver jeg her et eksempel på et typisk computertræk, som jeg ikke fandt ved brættet:

Sort er bagud i udvikling og jeg spillede 18. De2, hvorefter jeg fik afviklet til et slutspil med merbonde, som jeg lige præcis kunne vinde. Fritz gjorde derimod kort proces i sin analyse: Hvid trækker og har afgørende fordel.

2 thoughts on “Computertræk

  • Author gravatar

   Er det noget med Dh1 og så Tf1, man beholder ham pakket sammen på 8?

   Du fik i øvrigt samme velkomst som mig så jeg, han kommer 15 minutter for sent, vil ikke give hånd og siger ikke undskyld – han kommer vel og mærke fra en klub der excellerer i at råbe op om usportslige uhyrligheder hver gang chancen opstår 🙂

   Godt slutspil i øvrigt!

  • Author gravatar

   Ja, det er Dh1 Frittz finder som nøgletrækket. Det vinder en officer, uanset hvad sort spiller pga. truslen Tf1, efterfulgt af Dh7. Rasmus har ret i, at Torsten Sundgaard er en usympatisk modstander, dels ved ikke at ville hilse ved sin (sene) ankomst, dels ved at opgive ved at rydde brættet for brikker. Hvis det er den slags adfærd, de forbinder med “hygge” i Fredensborg, som jo også tæller en anden spiller af samme kaliber, Kim A. Olsen, er det forståeligt, at de kun har 12 medlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *