4/5 blev til 4/9

Jeg vidste det vel egentlig godt, når jeg skriver et indlæg fyldt med forventninger bliver personen i indlægget på mystisk vis ramt af alskens ulykker – således også John Arni Nilssen! Efter en fantastisk start med 4/5 gik det helt og aldeles galt i samme sekunde mit indlæg ramte hjemmesiden, og facit blev 0/4 herefter. Hvor stor skade mit indlæg gjorde ses i nedenstående diagram, hvor John Arni, som sort, netop har spillet Db2 mod Joachim Nilson fra Norge…

jnjan

 

 

 

 

 

 

 

For fremtiden vil der derfor ikke komme turneringsindlæg fra min hånd af. Derimod vil der i nær fremtid komme indlæg som:

  • Bornholm, alt for gode til A-rækken.
  • Solrød, Sydkystens Philidor.

Og skulle i have en hademodstander så giv endelig lyd,  så skriver jeg et rosende indlæg om ham/hende, og herefter vil vedkommende aldrig vinde et parti igen!

2 thoughts on “4/5 blev til 4/9

    • Author gravatar

      Hehe det skal du ikke tage så tungt. Blev ramt af et skønt migræne anfald under 5 runde, som forfulgte mig resten af turneringen. Sket mange gange før, og ender som regel skidt! Alternativet var at melde afbud til resten af partierne, men man er ikke altid så rationel 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *