Gribskov-Frederiksværk 5,5-2,5

Sidste hjemmekamp i denne sæson bød på et opgør mod vores angstgegener Frederiksværk, historierne er mange men facit er at vi altid taber når vi møder dem. Det fik vi, heldigvis, ændret på.

Lasse Hagstrøm-Claus Rasmussen 0-1

En af de katastrofer alle har prøvet, men som ikke er videre fede. 15 træk så var det slut efter en smart lille kombi der efterlod Lasse med et halvt møbellager i underskud. Op på hesten siger de kloge, mens de rationelle siger Lasse bare skal komme ud og spille lidt mere!

Eilif Rosenkilde-Jørn Stig Andersen 1-0

Eilif stillede op med kort varsel efter Markus måtte melde forfald, og der var dømt skaklig spanking hvor ellers altid solide Jørn Stig Andersen blev rullet totalt i en mislykket Pirc…smukt!

Mads Pasztor-Omar Elzubier 1-0

Mads fortsætter stimen og er nu oppe på 5/5. Altid sympatiske Omar forsøgte at gå til stålet med en Grünfeld, men når det kommer til rå regnekraft er det nok kun John Arni der med en vis rimelighed kan påstå han er den bedste i klubben, og Omar måtte vist bare sande at Mads havde set et par træk længere og der røg en officer.

Poul Christiansen-Steen Just 1/2-1/2

Steen havde umiddelbart en lille fordel igennem hele partiet, og selvom der blev afslået et remistilbud undervejs lykkedes det ikke STeen at trænge igennem.

Arne Nissen-Lars Erik Linderod 1/2-1/2

Lars fik en hjemmeforberedelse fra John Arni rent ind og stod vist bare til gevinst indtil der blev byttet lidt for meget materiale af og det hele ebbede ud i remis.

Gert Sørensen-Rasmus Petersen 1/2-1/2

Endnu engang absolut horribelt åbningsspil fra min side som heldigvis ikke blev straffet. I midtspillet fik jeg overtaget og stod til gevinst, indtil en fejlberegning gjorde at det hele ebbede ud i remis. Slapt!

Rasmus Pape-Steen Kopperberg 1-0

Et langt parti med en helt normal åbning hvor Rasmus hele tiden var ovenpå og hvor Kopperberg fokuserede lidt for meget på remis fremfor at spille modstanderen. Træk for træk blev stillingen forbedret og kort før træk 40 brød sorts stilling sammen.

Flemming Stald-John Arni Nilssen 0-1

Som sagt før så kan jeg ikke kloge mig på John Arnis partier, indtrykket var dog at selvom Flemming kæmpede længe så var stillingen hele tiden fordelagtig for os og det var bare et spørgsmål om tid før hvid brød sammen.

Partierne kan gennemspilles her.

Uanset resultatet af Nordkalotten-Hillerød er der lagt op til en finale om oprykning når vi møder Hillerød den 16/3, så smid hvad du har i hænderne og kom til Allerød med bannere, truthorn uden trut og tavse klapsalver så vi kan få den oprykning i hus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *