Mads er mesterspiller efter Øbro Nytår

John Arni, Mads og jeg deltog i Øbro Nytår 2016 med hver sin målsætning. John Arni skulle forsvare sejren fra 2016, Mads skulle fortsætte den ratingmæssige udvikling og jeg selv skulle vise at nederlaget til Finn Bang ikke var retvisende for mit spil – 2/3 af målsætningerne blev opfyldt, hvoraf den ene aftvinger respekt.

Med 4 1/2 af 7, en ratingpræstation på 2154 og en ratinggevinst på 120 er Mads ny mesterspiller. For mig der har trænet jævnligt med ham er det ingen overraskelse, jeg sagde (lidt kækt måske) i december 2016 at Mads ville være mesterspiller inden udgangen af 2016/2017-sæsonen, men måden det skete på er vild fordi han taktisk udspillede modstandere på 2025, 1968, 2004 og 2217 i rating. Vi taler ikke om den heldige sejr/remis enhver kan få mod en højereratet spiller, der var tale om reelle udspilninger.

Inden sidste runde lå Mads til at vinde ratingpræmien på 1.000 kr.  men modstanderen blev Peter Erik Olsen på 2217 – what to do?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Sort står naturligvis tykt til gevinst, men med remis var de 1.000 kr sikret og, viste det sig siden, de 120 ratingpoint en realitet!

John Arni startede med 2/2 indtil et unødvendigt nederlag mod Mogens Thuesen satte et stop for stimen. Herefter fulgte 3/3 så der var lagt op til et direkte opgør med Kassa Korley om 2. pladsen i sidste runde. Jeg skal ikke kloge mig på partiet, men jeg tror ikke det var nødvendigt at Korley fik det hele point, bedøm selv nedenstående stilling hvor Mads og jeg var enige om at Korley var blevet snydt.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg selv fik vist at partiet mod Finn Bang var en enlig svale, desværre ødelagde tidnød et par gode stillinger, men et point over forventet er godkendt.

Vinder af turneringen blev Jonny Hector fra Nordkalotten med imponerende 6 1/2 af 7.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

1 thought on “Mads er mesterspiller efter Øbro Nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *